Algemene voorwaarden Webshop

  • Verzendkosten worden berekend volgens de huidige TNT-Post tarieven. De winkelsoftware berekent in eerste instantie verzendkosten voor een standaard pakket € 6,75 (NL tot 10 kg, Eurolanden 2-5 kg) of standaard brievenbuspost € 3,00.
    Als uw bestelling echter goedkoper verzonden kan worden, corrigeren wij dat altijd achteraf. Bij eventuele grotere gewichten en/of meerdere pakketten berekenen we dit aan u door. U ontvangt altijd eerst een bevestiging van de totale kosten ter goedkeuring.
  • Wij versturen uw bestelling van maandag t/m zaterdag na ontvangst van uw betaling (bij vooruitbetaling)  in ieder geval binnen 24 uur. In geval van onmacht brengen wij u direct op de hoogte. Eventuele gedane betalingen kunnen in dat geval direct door u worden teruggevorderd, waarna wij de betaling direct voor 100% aan u retourneren.
  • Wij zijn niet aansprakelijk voor schade door onoordeelkundig gebruik van onze artikelen.
  • Eventuele klachten worden in onderling overleg behandeld.
  • De definitieve bevestiging die u van ons ontvangt met de betaalgegevens is bindend voor wat betreft tekst en totaalbedrag. Uiteraard kunt u een bestelling bij niet akkoord van uw zijde gewoon wijzigen of afzeggen. Pas na ontvangst van uw betaling zijn wij verplicht u de bestelde goederen per ommegaande te leveren.
  • We doen ons uiterste best de voorraad op peil te houden. Helaas lukt het onze leveranciers niet altijd om alles op tijd te leveren. Om extra verzendkosten te vermijden sturen we een pakket pas toe als de order compleet is. We geven altijd bij onze definitieve bevestiging (met de betaalgegevens) aan als er iets niet op voorraad is, tegelijk met een geschatte levertijd. Mocht u in zo'n geval niet kunnen wachten, dan graag uw bericht. We kunnen dan het manco product uit de order verwijderen het overige gewoon naar u toe zenden.
  • Afhalen van uw bestelling is slechts mogelijk na online of telefonische bestelling en uitsluitend op afspraak. Wij zetten dan uw order ingepakt klaar en u kunt contant afrekenen.